Supruga Nemanje Nedovića obukla idealnu jesenju haljinu: Košta samo 4.500 dinara, a izgleda svetski
Nemanja Nedović i Mina Milutinović, Foto: Petar Aleksić

super joj stoji

Supruga Nemanje Nedovića obukla idealnu jesenju haljinu: Košta samo 4.500 dinara, a izgleda svetski

Mina Milutinović još jednom je dokazala zbog čega slovi za najbolje odevenu ženu na domaćoj javnoj sceni

Objavljeno:

Gde god da se pojavi lepa supruga proslavljenog srpskog košarkaša Nemanje Nedovića pleni svojom lepotom i gracioznošću.

Mlada manekenka i preduzetnica nedavno se po prvi put ostvarila u ulozi majke, a deliće svog privatnog života neretko deli sa svojim vernim pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

Tako je juče Mina objavila serijal fotografija na kojima se vidi kako uživa u šetnji sa ćerkicom Talijom, a oštrom oku modnih znalaca ni ovoga puta nije promakla sjajna odevna kombinacija kojom je Milutinovićeva zadala pravu lekciju.

Iako ima tek 29 godina, Mina Milutinović je već uspela da zauzme titulu jedne od najbolje stilizovanih dama na našim prostorima, a jasno je i zašto.

Lepa trendseterka nikada ne propušta bitna gradska dešavanja i svojim glamuroznim modnim odabirima ostavlja bez daha, mada čak i kada preko dana šeta ulicama prestonice njen stil odiše istovetnom prefinjenošću.

Uprkos tome što poseduje zavidnu kolekciju skupocenih komada do kojih ne može svako da dođe, ovoga puta Mina je pokazala kako i sa malo novca može da se postigne "wow" efekat.

Naime, ovom prilikom ona se opredelila za, neizgled običnu, snežnobelu "balon" haljinu koja neobičnošću svoga kroja definitivno skreće pažnju i izaziva poglede.

Model sačinjen od damski zamišljenog gornjeg dela koji prijanja uz telo i ležerne kul suknje koja neodoljivo podseća na čuvene tomboy pantalone prava je modna poslastica i košta 4,500 dinara.

Istovremeno udobna i elegantna, ova haljina idealna je za sve prilike u septembarskim danima; bilo da ste pošle na posao, večernje koktele ili najobičniju dnevnu šetnju – sa njom nećete pogrešiti.

Bonus video:

04:37

Doktori dijagnozu daju preko društvenih mreža?! Stručnjaci uputili apel: Ljudi beže od dijagnoze i lekara!

(Espreso/Glossy/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.